Mijn favorieten

Woning promotie

Uw huis mag gezien worden! Met een 'te koop' bord in de tuin en een mooie plek in onze etalage bent u er niet als het gaat om aandacht voor uw woning. Naast de traditionele middelen gebruiken we zoveel mogelijk andere manieren om uw woning bij de juiste personen onder de aandacht te brengen.
 

Ruseler Netwerk

Met behulp van netwerk combinaties matchen wij uw woning al in een vroeg stadium aan toekomstige kopers. Bij Ruseler beschikken we over een actuele database waarin woningen en zoekers zijn opgenomen. Met dit Ruseler Matchmaker-zoekbestand maken wij combinaties van het eigen netwerk en het collegiale NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van uw woning aanzienlijk!
 


Funda.nl

Funda is met 34 miljoen bezoekers per maand dé huizenwebsite van Nederland. Funda is opgericht door de NVM, de grootste brancheorganisatie op het gebied van onroerend goed. Door ons NVM lidmaatschap bent u bij ons aan het juiste adres voor een optimale presentatie en plaatsing van uw woning op Funda. Bekijk onze presentatie producten voor meer informatie.
 


Bekijk voorbeeld

 

Ruseler.nl

Ruseler.nl is onze eigen website (met c.a. 8500 bezoekers per maand) waar we regelmatig nieuw aanbod plaatsen. Daarbij realiseren we vaak acties en campagnes om onze bezoekersaantallen te vergroten en uw woning onder de aandacht te brengen. Zo organiseren we bijvoorbeeld maandelijkse open huizen dagen, welke we regelmatig koppelen aan een leuk thema.
 


Bekijk voorbeeld

 

Regionale dagbladen

De IJssel -en Lekstreek en Havenloods zijn dé regionale dagbladen in Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Oost. Onze woningen prijken op de voor -en achterpagina van iedere uitgave. Ook plaatsen we regelmatig marketing acties zoals de maandelijkse open huizen dagen in deze kranten.
 


Bekijk voorbeeld

 

Marketing & sociale media

Uw woning zo optimaal mogelijk op Funda plaatsen; dat is natuurlijk van belang. De interesse in uw woning peilen we al in een eerder stadium, zodat we onze strategie direct kunnen bepalen. Naast ons uitgebreide zoekersbestand, waarmee we uw woning in een vroeg stadium al proberen te koppelen aan een gegadigde, gebruiken we ook onze online media om de verkoop van uw woning kenbaar te maken. Dit kan voor het grote publiek of juist een hele specifieke doelgroep.
 


Bekijk voorbeeld

 


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?


Woning promotie
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring